Akár utcai ruhában, szkafander, kesztyű, maszk nélkül felhordható, nem szennyezi a vizeket, zömében növényi alapanyagokból előállított, toxikus hatás mentes szerekkel dolgozunk- jellemezte Laczikó Tamás,  a legkorszerűbb  biotechnológiákkal foglalkozó Greenman Kft értékesítési vezetője a város számos frekventált részén a mai napon kipróbált, alkalmazott tisztító műveleteknél felhasznált anyagokat.

 

 

A munkatársak a mai napon többek között az alsó- malom melletti játszótér környékén, a madárürülékkel szennyezett Petőfi-ligetnél, annak aluljárójában és a posta parkolójának ivókútjánál is alkalmazzák,alkalmazták, gyakorlatilag nagynyomású mosópisztollyal hordták fel  a környezetre veszélytelen tisztítószert. Laczikó Tamás elmondta, élőflórás és élőflóra mentes tisztító anyagokkal is foglalkozik a cégük. – A mai napon egy élőflóra mentes szert hordunk ki, amely a baktériumok által megtermelt enzimek által fejti ki hatását.

 

 

Az anyag csak néhány percig habosodik,  a tisztítás-fertőtlenítés mellett, megszünteti a szennyezettséggel gyakran együtt járó kellemetlen szagokat is. Budapesten már több kerület használja a technológiánkat, de számos egyéb önkormányzattal is partneri viszonyban állunk- mondta el a cég képviselője, akit egy korábbi hatékony komposztálási technológia helyi alkalmazása kapcsán már megismerhettek a Tapolcai Média oldal látogatói. A speciális munkát,  a hamarosan újra megnyíló tapolcai játszótereket a mai napon is tisztító, karbantartó Cselle-Ház Kft munkatársai végezték. /tl/

 

Kapcsolódó videó:

Közzétette: Tapolcai Média – 2020. május 20., szerda

 

 Vegyszermentesen, bio szerekkel tisztul a város

| gazdaság, hírek, önkormányzat |