Az egész család együtt énekelhette a magyar néphagyomány ismert és  népszerű gyermekdalait, játékos mondókáit az Ovimuzsika együttessel szombaton délelőtt a TÁMK-ban. Az ismert zenetanárokból álló formáció műsora nemcsak szórakoztató, de a kicsik zenei fejlődését is jó irányba tereli-tudtuk meg.  

 

 

A műsor az előadók szándéka szerint, remek zenei, közösségi élmény nyújt az egész család számára,mellette pedig a gyerekek zenei érzékét, képességeit, ismereteit is fejleszti. Erről meggyőződtünk, az Ovimuzsika együttes tagjai, Tóth-Rompos Patrícia, Tóth Péter és Rábaközi Rita zenetanárok már az első percektől elvarázsolták a kicsiket és szüleiket. A Tóth Péter által igényesen hangszerelt dalok gyönyörűen szóltak, a kisgyermekes családok pedig élvezték a kedves és barátságos hangulatot árasztó műsort, amelyből az apró közönséggel történő játékos kommunikáció és a  megszólaló hangszerek bemutatása sem maradt ki.

 

 

Tóth-Rompos Patrícia lapunknak elmondta, a pályázati  támogatást élvező, egyedülálló képességfejlesztő ovimuzsika programjukat szívesen elviszik az ország más intézményeibe, rendezvényeire is, gyakorlatilag mindenhova, ahol igény mutatkozik műsorukra, hangszeres muzsikájukra. /tl/

 

A kicsik együtt énekeltek apuval, anyuval és az Ovimuzsika együttessel

| hírek, kultúra, oktatás |