Idén február 7-én, pénteken 19.00 órától rendezik meg a XIII. Sportgálát, díjátadó ünnepséget és városi sportbált a Csermák József Rendezvénycsarnokban, ahol ismét díjazzák a „Hoppá” kategória sportolóit. Várják a jelöléseket.

 

A 2018-as Sportgála “Hoppá”-díjazottjai a színpadon. Lévai József (balról) díjátadó, Bakler Zoltán, Tóth Zsombor, Szollár Norbert, Pfluger Attila, a Tapolcai Mazsorett és Zászlóforgató csoport képviseletében Patonai Szilvia vezető az egyik csapattaggal, illetve Buzás Gyula díjátadó. /Fotó: Archív, Májer Edit/


 

Ha ismer olyan sportolót, vagy csapatot, aki Ön szerint megérdemli, hogy a díjat megkapja, akkor küldje el javaslatát január 16-ig az alábbi elérhetőségek valamelyikére: levelezési cím: Csermák József Rendezvénycsarnok, Alkotmány utca 7, vagy emailben a sportszervezes@tapolcakft.hu címre. A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra jelölt nevét, sportágát, lakcímét, telefonszámát, 2019. évi eredményeit, továbbá a javaslattevő nevét, lakcímét, telefonszámát. Bővebb információ a 30/490-16-52-es telefonszámon. (me)

 

 

 

Várják a javaslatokat a „Hoppá” kategóriában

| hírek, közélet, sport |