A városi kézilabda és labdarúgó csapatok szépen meneteltek előre a bajnokságokban. Több csapat már lejátszotta az utolsó őszi fordulókat.

 

A TVSE kézilabda szakosztálya több korcsoportban mérette meg magát november közepéig a különböző bajnokságokban.
A megyei bajnokságban játszó férfi felnőtt csapatnak a kilencedik forduló 36:36 arányú döntetlent hozott hazai pályán a Simontornyai KK ellen. A megyei női felnőtt csapat a nyolcadik fordulóban itthon győzte le 26:24-re az Úrkúti SK-t, majd a kilencedik fordulóban 38:36-ra a Resolute KC Alsóörs csapatát. A Gyermekbajnokság Leány U14 Terület II. J csoportjában a TVSE 9:17-re kapott ki a Szombathelyi KKA-tól, majd 18:8-ra a Haladás VSE-től. A Gyermekbajnokság Fiú U12 F csoportban a negyedik forduló 26:11 arányú győzelmet hozott Tapolcának a DEVM Kézilabda Alapítvány Csabrendek együttese ellen, majd egy 8:32-es vereséget az Ajkai Trampolin SE-vel szemben. A Gyermekbajnokság Fiú U11 F csoportban a TVSE-nek a DEVM Kézilabda Alapítvány Csabrendek és a Vonyarcvashegy SE ellen is 10:0 arányú vereséget jegyeztek. Edzők: Antal Lászlóné, Lakos Dezső, Schneider Zsolt és Szám Péter.

 

A TVSE megyei női együttese Antal Lászlóné edzővel az Alsóörs elleni mérkőzésen. /Fotó: Benedek László/


 

A Telekom Veszprém Tapolca csapati vegyes eredményeket értek el a bajnokságokban.
A Gyermekbajnokság Fiú U13 E csoportjában előbb 9:33-ra a Szentgotthárdi VSE, majd 12:44-re a Celldömölki VSE felett arattak győzelmet a tapolcaiak. A Gyermekbajnokság Fiú U12 F csoportjában a negyedik fordulóban előbb 38:14-re az Ajkai Trampolin SE, majd 28:16-ra a Balatonfüred KSE- Eötvös felett arattak nagyarányú győzelmet. A Gyermekbajnokság Fiú U11 F csoportjában a tapolcaiak 11:10-re kaptak ki a Georgikon DSE-től, majd 11:24-re győztek a DEVM- Csabrendek ellen. Edző Velkyné Bisján Éva és Somogyi Sándor.

 

Befejezték a bajnokság őszi fordulóit a tapolcai labdarúgók. Az idei ősz utolsó mérkőzéseit a TIAC VSE játszotta. A tizenhatodik forduló vereséget hozott a Megye I. osztályban szereplő férfi együtteseknek a Tihanyi FC ellen. Az U19-es csapat 6:0-ra, míg a felnőtt csapat 4:1-re kapott ki a házigazdáktól. Gólszerző Illés Bálint. Edző Hetsey Pál és Dobján Krisztián. /Májer Edit/

 

Kézi és foci bajnoki eredmények

| hírek, sport |