Négy öregfiú és négy női csapattal rendezték meg a XVI. Magyar Mihály labdarúgó emléktornát a Csermák József Rendezvénycsarnokban.

 

A jubileumi tornát követően, a tavalyi kényszerű szünet után ismét megrendezték a Magyar Mihály meghívásos emléktornát. A 20 perces mérkőzésekre 4 öregfiú és 4 női csapat fogadta el a meghívást. Paréj József köszöntőjét követően indult útjára a labda.

 

Paréj József köszöntője fotó:helyszíni

 

A Tapolcai Öregfiúk a Zalahaláp SE-t, Monostorapáti csapatát és a Nyirád KSE-t is magabiztosan verte, így botlás nélkül, 3 győzelemmel nyerték meg a torna férfi ágát. A tapolcai hölgyeknek sajnos nem sikerült a bravúr, Balatonberény és Gyenesdiás csapatától is kikaptak, a Gersekarát SE-vel pedig 1:1-es döntetlent játszottak, így a torna utolsó helyén végeztek.

 

A TÖFC magabiztosan szerepelt és győzött fotó:helyszíni

 

A férfi torna gólkirálya Szőcze Csaba a TÖFC játékosa lett, a legjobb kapusnak járó díjat Zeitler Dávid, a legjobb mezőnyjátékosnak járót Diós Gergő vehette át, mindketten Nyirádról érkeztek.

 

A legtöbb gólt Szőcze Csaba (TÖFC) szerezte fotó: helyszíni

 

A hölgyeknél a legtöbb gólt Szeibert Noémi lőtte, a legjobb kapusnak Schwarczenbarth Petrát választották Gyenesdiásról. A legjobb mezőnyjátékos Farkas Dóra, gersekaráti játékos lett. /hg/

 

A TÖFC nyerte a Magyar Mihály Emléktornát

| hírek, sport |