A Tapolca BJJ csapatból többen is megmérették magukat a legutolsó Ju-Jitsu Hun Openen, a Magyar bajnokságban.

 

 

“Minden versenyzőnk nagyon bátran és ügyesen harcolt és képviselte a csapatot. Ezúton is gratulálok minden versenyzőnek és köszönöm az egész csapatnak, hogy segítik a sportolóink felkészítését. Minden egyes győzelem az egész csapat érdeme is, szóval csak így tovább!” – nyilatkozta Németh Lajos edző. A versenyen összesítve 6 arany, 3 ezüst és 3 bronz jutott a tapolcai sportolóinknak. Kovács Rozina az idősebb korosztályban indulva U16 – 52 kg-ban bronzérmet szerzett, Cserny Lotti U16 – 52 kg-ban első helyen végzett.

 

Dobay Bendegúz negyedik helye elismerésreméltó, ebben a nehéz mezőnyben. Fotó: helyszíni

 

Világos Kristóf U16 +73 kg-ban dicsőséges második helyen végzett első versenyén, míg Dobay Bendegúz, igen kemény mezőnyben, fantasztikus küzdelmekben U16 kategóriában Gi-ben 5., NoGi-ben 4. helyen zárta a versenyt. Bágya Benjamin, U16 kezdőben harmadik, majd haladó kategóriában ugyancsak harmadik helyen végzett. Páhi Ádám, -94 kg Gi és NoGi kategóriában is remekül harcolt és a dobogó második fokára állhatott. Németh Lajos, -85 kg Gi és NoGi kategóriában is a dobogó tetején vehette át a neki járó érmet.

 

Sajcz Kálmán Miksa mindkét kategóriában a legjobbnak bizonyult. fotó: helyszíni

 

Sajcz Kálmán Miksa, U16 – 50 kg kategóriában és U21 – 50 kg Gi és NoGi kategóriában sem talált legyőzőre, mindkétszer aranyérmet szerzett. /hg/

 

“Minden egyes győzelem, a csapat érdeme!”

| hírek, sport |