A tapolcai kézilabdázás jövőjét jelentő legkisebb korosztályú sportolók is pályára léptek Alsóörsön. A TVSE fiatal sportolói reménykeltő eredményeket produkáltak a hétvégén.

 

„-Az U9-es fiúk, életük első hivatalos meccsét Sümeg csapata ellen játszották és kiválóan megugrottàk a feladatot. Dinamikusan és jól játszottak együtt a srácok, szépen alkalmazva a tanultakat.

 

A fiúk bár évek óta együtt edzenek, első hivatalos mérkőzéseiket most játszhatták, mindkettőn hatalmas fölénnyel győztek fotó: helyszíni

 

A második meccs fölényes győzelemmel zárult Hajmáskér csapata ellen. Kiváló kapusteljesítmény és nagyon jó összjáték jellemezte a mérkőzéseket.” – értékelte a teljesítményt Gelencsér Csilla edző. „- Az U8-as kislányok két veszprémi csapattal játszották első mérkőzéseiket és mindkettőn nyertek, a rutinos játékosok vitték hátukon a csapatot, de a két újoncunk is remekül játszott. A U9-es lányok először, Veszprém csapatával mérték össze tudásukat és nagyon szépen lehozták a győzelmet.

 

 

Szép összjáték és jó védekezés jellemezte a mérkőzést. A második meccsen, Nemesvámos csapata volt az ellenfél, akik nagyon gyors iramot diktáltak. Kemény védekezés fogadta a lányokat, ami egy kicsit meglepte a mieinket, de kitartóan küzdöttek az utolsó percig. A győzelem most nem sikerült, de legközelebb már tudjuk, mire lehet számítani.” – nyilatkozta az edző. /hg/

 

Versenybe szálltak a legfiatalabb kézilabdázók is

| hírek, sport |