Szerződést kötött a labdarúgó NB II – ben szereplő Szombathelyi Haladás a tapolcai Mohos Barnabással. A 2005-ös születésű tehetséges játékos a felkészülési időszakban már a Haladással edzett, mostantól pedig hivatalosan is a vasi csapatnál folytathatja a pályafutását. – Technikás és gyors játékos Mohos Barna, akinek a képzése mostantól a csapatnál folytatódik. Elvárásunk szerint a 17 éves játékos támadó középpályás poszton erősítheti a Halit.

 

Mohos Barnabás 17 évesen a Haladással írt alá szerződést fotó: helyszíni

 

A szerződéssel tehát egy további munkafolyamat kezdődik és bízunk benne, hogy kerettagként mihamarabb a mérkőzéseken is láthatjuk Barnát – mondta el az aláírást követően Szántó Csaba, vezető szakmai koordinátor. A szakember megerősítette, a Szombathelyi Haladás stratégiájában szerepel, hogy a fiatal és tehetséges játékosok lehetőséget kapjanak a keretben és a beillesztésükkel, képzésükkel eredményeket érjen el a csapat. – Köszönöm a klubnak a bizalmat, ígérem meg fogom hálálni – olvasható a klub oldalán Mohos Barnabás nyilatkozata. – Nagyon jó, egymást segítő és befogadó közösségbe kerültem, úgy érzem máris befogadott a csapat, otthon érzem magam.

 

Technikás, gyors játékosnak tartják a tapolcai tehetséget fotó: helyszíni

 

Ami a rövidtávú céljaimat illeti, szeretnék tavasszal tétmérkőzésen is bemutatkozni a Haladásban és jó játékkal segíteni az együttest. Mohos Barnabás 12 éves korában érkezett Ajkáról az Illés Akadémiára, a téli felkészülési időszakban már a Haladás edzésein vett részt és edzőmérkőzésen a Nagykanizsa ellen pályára is lépett. /hg/

 

Mohos Barnabás a Haladásba igazolt

| hírek, sport |