SAJTÓKÖZLEMÉNY

A „Közösségi tér megújítása a tapolcai Dobó városrészben”

2022 | 03 | 31.

 

A „Cselle-Ház” Városüzemeltetési Kft., mint Kedvezményezett, az „Épített és szabadtéri terek infrastrukturális fejlesztése, eszközbeszerzés” című, TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00400 azonosítószámú pályázatának megvalósításához 13.515.205.- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert, melynek intenzitása 100%. A forrást az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból finanszírozták.

 

A Projekt keretében a tapolcai Dobó városrészben elhelyezkedő Közösségi tér megújítása valósult meg, annak érdekében, hogy kulturált szabadidő eltöltési, egészségfejlesztési, szórakozási lehetőség legyen biztosítva a tapolcai lakosoknak, az ide látogató vendégeknek, különösen a gyermekeknek, fiataloknak és családoknak.

 

A 1879/6 hrsz.-ú ingatlan területének előkészítését követően, új háromtornyú játszóvár, 3 db különböző fitnesz eszköz /bike & stepper, taposó és lábizom erősítő, kerékpár/ kerültek telepítésre. A közösségi téren már meglévő homokozó áthelyezése is megtörtént. A kültéri sporteszközök és játszótéri eszköz biztonságtechnikai TÜV felülvizsgálata történt meg. A pihenők számára 4 db kültéri padot helyeztünk el. Az eszközök biztonságos használatának érdekében, ütéscsillapító burkolat került kialakításra.

A Közösségi tér teljes területét az ott tartózkodók, valamint az eszközök biztonsága és védelme érdekében, táblakerítéssel vettük körbe.

 

A Projekt megvalósításának kezdete: 2021. június 6.

A Projekt fizikai befejezése: 2022. március 31.

 

A projektről bővebb információt a www.csellehaztapolca.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
„Cselle-Ház” Városüzemeltetési Kft.

Elérhetőség:
tel: 87/730-429
e-mail: csellehaz@csellehaztapolca.hu

Közösségi tér megújítása a tapolcai Dobó városrészben

| Sajtóközlemény |