Bajnok lett a TÖFC

Megnyerte a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportját a Tapolcai Öregfiúk FC. Kiegyensúlyozott teljesítményt mutatva lettek a legjobbak, sőt az idei kiírás gólkirályát is ők adták.

-Öröm és büszkeség számunkra, hogy ismételten elismerést szereztünk labdarúgó csapatunknak és Tapolca városának. – kezdi összegzését Boczkó Gyula vezetőedző. -Jól indult ősszel a bajnoki szezon, hisz 10 győzelemmel és 1 döntetlennel, vereség nélkül, első helyen tudtunk a téli szünetre menni. Kiemelkedő volt a csapat küzdeni tudása és teljesítménye. Tavaszra ellenfeleink is jól felkészültek alapozással és új igazolásokkal, sajnos minket viszont rosszul érintett, hogy sok – köztük több hosszan elhúzódó – sérültünk volt.

A jól összeszokott, rutinos játékosokból álló csapat magabiztosan nyerte a bajnokságot fotó:TÖFC

Ennek ellenére sikerült a riválisaink ellen fontos mérkőzéseket megnyerni, igaz becsúszott egy váratlan vereség is. Így, 16 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség mellett 6 pont előnnyel zártunk Balatonederics és Monostorapáti előtt. Egy csapat visszalépése miatt 6 pontot és 12:1 gólarányt veszítettünk. Öröm az is, hogy a megyei III. osztály déli csoportjának gólkirálya a mi játékosunk Szabó Bálint lett 37 góllal. Jól eső érzés az is, hogy mérkőzéseinket egyre többen látogatják. Köszönjük támogatásukat, buzdításukat. A bajnoki érmek átadására június 25-én 16 órakor, családi nap keretében kerül sor a Bauxit Sporttelepen./hg/

 

Bajnok lett a TÖFC

| sport |