A tapolcai autóssport meghatározó alakja, Lovász Róbert folyamatosan szállítja a szebbnél szebb eredményeket.

 

Az autóversenyzés szerelmese saját építésű autójával idén több futamon is elindult, ahol hozta a tőle megszokott formát. -Lezárult a téli Kakucs kupa ahol abszolútban és kategóriában is a második helyen végeztem. Közben indultam még egy számomra különleges versenyen, amit az elmaradt Szilveszter Rally helyett rendeztek szintén a Kakucs Ringen. Itt rajthoz állt a magyar Rally és Rallycross bajnokság élmezőnye.

 

Lovász Róbert saját építésű autójával versenyez fotó: Facebook

 

Nagyon nagy élmény volt velük versenyezni, még azzal a tudattal is, hogy az ő autóik több százmillióba kerülnek. Sikerült jól helytállnom annak ellenére is, hogy szinte egész nap nedves pályán versenyeztem a hátsó kerékhajtású autómmal az összkerekesek ellen. Így sikerült abszolút 5. és kategória 3. helyen végeznem. Közben megkezdtük a 2021-es bajnokságokat is. Idén két sorozatban indulok, az egyik az Euró Ring Kupa, amiben már túl vagyunk a második futamon, mindkettőn abszolút 2. időt tudtam menni.

 

 

A másik sorozat az országos Szlalom Bajnokság. Itt is két lefutott versenyünk volt, két abszolút 5. hellyel. Egyelőre itt tartunk, remélem lassan megindul az élet, mert eddig csak zárt pályás versenyek voltak és hiányoznak a szurkolók. – nyilatkozta az autóversenyző. /hg/

 

A legnagyobbak ellen is versenyzett

| hírek, sport |