Nyolcadik győzelmét is megszerezte a Tiac VSE megyei I. osztályú labdarúgó csapata, így nyolc forduló után továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot.

 

Kiss János kilencedik gólját szerezte a bajnokságban Fotó: Havasi

 

Fordulás után ismét vezetett a TIAC Fotó: Havasi

 

Gólzáporos mérkőzést és kiélezett párharcokat hozott a Balatonalmádi SE vendégeskedése. A négy sárga- és két piroslappal tarkított férfias küzdelemből végül a tapolcai alakulat került ki győztesen. Dobján Krisztián, a TIAC vezetőedzője következőképp értékelte a mérkőzést: -Az első félidőben, a kezdés után rögtön megszerezte csapatunk a vezetést Tóth Marcell klasszis találatával. Pár perccel később egy eladott labdából egyenlített az Almádi. A gólváltást követően inkább mezőnyjáték folyt, kapura a vendégek voltak veszélyesebbek. Fordulás után pár perccel egy kiváló kontra után Kiss János újra megszerezte csapatunknak a vezetést.

 

Jogos büntetőt értékesít a vendég csapat Fotó: Havasi

 

60 perc elteltével egy kiállítás utáni büntetőből ismét kiegyenlített a Balaton parti csapat, Péter Bence pedig mehetett a második sárga után zuhanyozni.

 

Röviddel ezután újabb gólváltás következett. Előbb a vendégek szerezték meg a vezetést egy szép labdajáratás végén, majd egy újabb kontra után Dobján Adrián egyenlített. A vendégek hiába játszottak jobban és veszélyesebben, a kihagyott helyzetek és a rendkívül nagy akarással játszó fiataljaink miatt nem tudták az emberelőnyt kihasználni. Ráadásul nem bírták elviselni ezt az állapotot és az utolsó percekre megfogyatkoztak egy szándékos ütés következtében. Ettől csapatunk mozgósítani tudta az utolsó energiákat és a hosszabbításban Tóth Marcell parádés szabadrúgás gólja után sikerült tovább folytatni a győzelmi sorozatot – összegezte a tréner.

 

A tabellát így továbbra is a TIAC vezeti 24 ponttal a második, egy mérkőzéssel kevesebbet játszó 18 pontos Tihanyi FC előtt. /hg/

 

Küzdeni akarásból jelesre vizsgázott a TIAC

| hírek, sport |