A kényszerű otthonlét idejére kétfogásos meleg ételt kínál a tapolcai gyerekeknek a korábban megszokott 350ft/adag áron  a Tapolcai Diák- és Közétkeztető Kft. Akinek ez idáig szociális okokból ingyen járt az ebéd, annak természetesen továbbra is térítésmentes marad.

 

 

Mezőssy Tamás az önkormányzati cég vezetője arra kéri a szülőket, hogy hívják fel azt az intézményt amelybe gyermekük jár, jelentsék be igényüket és jelöljék meg az étel átvételének helyét. Erre Tapolcán a Reptéren, továbbá  a Bárdos és a Kazinczy tagintézményekben kerülhet sor. Mint azt megtudtuk, a város közétkeztető cége nehéz helyzetbe került az iskola falain kívülre került oktatási rend miatt, forgalmuk jelentősen lecsökkent.

 

 

Az önkormányzati cég arra kéri a tapolcaiakat, hogy rendeljenek tőlük meleg ételt, hiszen azzal a város konyhájának fennmaradását, további működését támogatják. A cégvezető hangsúlyozta, ételeleiket a járványügyi helyzetben elvárható fokozott biztonsági körülményei között,  maximális higiéniai előírások betartásával készítik és csomagolják. /tl/

 

Olcsón kínál meleg ételt a közétkeztető

| gasztronómia, gazdaság, hírek, oktatás, önkormányzat |