Új szervezeti felállásban kezdi meg a 2024/2025-ös szezont a TVSE Kézilabda Szakosztálya.

 

 

Az idei szezon végén elköszön a szakosztályvezetői posztjáról Renner Irén, aki 7 évig látta el lelkesen és áldozatosan a szakosztály vezetését.

Az utódját hamar megtalálták Gelencsér Csilla személyében, aki eddig az utánpótlás korosztályokban edzőként segítette a TVSE sportegyesületét. Csilla ambiciózus tervekkel vág neki a szakosztályvezetői feladatoknak. Az előzetes egyeztetések során kiderült, hogy a következő szezonban két fő célja lesz a helyi kézilabda sportágnak. Az első, hogy fejlesszék az egységes szakmai tervet és hosszútávon egy alaposan megtervezett koncepció alapján végezzék az edzők a munkájukat, a másik a tagok számának a növelése, különösen a kisebb korosztályoknál.

 

 

Csilla munkáját technikai vezetőként Giczi Klaudia segíti a következő szezontól. Az edzői stáb már összeállt és mindenki támogatja a vezetői változásokat. Renner Irénnek köszönik az eddig elvégzett remek munkát és sok sikert kívánnak neki az élet más területein! Irén egyébként nem távolodik el teljesen a kézilabdától és a háttérből segíti majd a sportág sikereit. Gelencsér Csillának eredményes munkát és az új kitűzött célok sikeres megvalósítását kívánja a TVSE vezetése. /Kovács Kristóf/

 

Személyi változás, új koncepció a TVSE Kézilabda Szakosztálynál

| hírek, sport |