Évről évre megszervezi saját idősnapi összejövetelét a Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézet a Szent István utca 12-es szám alatt, az időskorúak nappali ellátásáért felelős intézményében. Idén sem történt ez másként.

 

 

Szabó Ágota, az intézményegység vezetője lapunknak elmondta, hogy gyakorlatilag már tradíció az otthonban az idősek világnapjának megünneplése, ilyenkor igyekeznek fényt adni a napnak, kifejezik tiszteletüket, megbecsülésüket a gondozottak irányába. – Tudatosítjuk, hogy közösségünkben mindig számíthatnak ránk, egymásra, odafigyelésünkre és gondoskodásunkra. Ma egy kis csoportnyi, a Szász Márton Általános Iskolából érkező gyermek érkezett nyugdíjasainkhoz, átadták saját kezűleg készített emléklapjaikat, de mi is készültünk apró kis kedvességekkel számukra.

 

 

Nagyon várták gondozottjaink Sajcz Gábort is, akinek szép harmonika előadása volt a számukra talán legjobban várt ajándék – árulta el a vezető, aki munkatársaival jelenleg 33 gondozásra jogosult időskorú személy nappali ellátását végzi Tapolcán. /Töreky L./

 

 

 

 

 

 

Harmonikaszó mellett ünnepeltek

| hírek |