Lejátszotta az őszi kiírás utolsó mérkőzését a Tapolcai Öregfiúk FC, mely a tizedik fordulóból került halasztásra Balatonszőlősön.

 

Szépen felújított sportlétesítményben fogadta Balatonszőlős csapata a tabella éllovasát. A hazaiak meglepetésszerűen a 20. perc végén már 2:0-ra vezettek. Ennek hatására Boczkó Gyula vezetőedző rendezte a sorokat és sorra jöttek a tapolcai találatok.

 

Szabó Bálint 13 góllal, második a góllövőlistán. fotó: helyszíni

 

A félidő végéig sikerült 5 gólra növelni az előnyt, 2 : 7 –tel ért véget. A második játékrészben lehetőséget kaptak a kispadon ülő tartalék játékosok és még – számtalan helyzet kihagyásával – újabb három gól volt a termés.

 

Bár döcögősen kezdődött, a végére nagyarányú tapolcai győzelem született fotó: helyszíni

 

A hazaiak az utolsó 10 percben még két góllal szépítettek, de ezzel együtt is a lefújás pillanatában az eredmény: Balatonszőlős – TÖFC, 4: 10 lett. A TÖFC gólszerzői: Szabó Bálint 3, Szőcze Csaba 3, Marton András 3 és Tóth Szabolcs 1 találat.

 

Az őszi szezonban 8 győzelem és 2 döntetlen az Öregfiúk mérlege, ami 26 pontot ér, gólarányuk 38 : 15. Szabó Bálint három találatával, feljött a második helyre a góllövőlistán. A tabellán négy pont előnnyel állnak az élen, Révfülöp előtt. /hg/

 

Kiütéses győzelemmel zárta az őszt a TÖFC

| hírek, sport |