A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2022. évi Mesteravató Ünnepségén 25 mesterlevelet adtak át a napokban autószerelő, speciális lábápoló, kézápoló és körömkozmetikus, valamint villanyszerelő szakmákban. A Széchenyi iskola szaktanára, Csizmadia László gázvezeték- és készülékszerelő mester aranykoszorús mester elismerésben részesült.

 

 

Az ünnepségen ugyanis nem csak az új mestereket köszöntötték, hanem két olyan szakembert is, akiknek több mint 35 év kiemelkedő munkásságáért a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara most aranykoszorús mesteri címet adományozott. A kitüntetést ezúttal Auerbach Mária kozmetikus mester és Csizmadia László gázvezeték és készülékszerelő mester nyerte el.

 

 

Az ünnepséget Dr. Somogyi Istvánné főtitkár nyitotta meg, a mesterjelölteket pedig Dr. Markovszky György, kamarai elnök köszöntötte. Az elnök kiemelte: a mesteremberek számára lehetővé válik, hogy élve a megszerzett tudás és ismeretanyaggal ők is képezzenek fiatalokat, ők is továbbadják azt a tudást, amivel rendelkeznek.Töreky L.  / fotók, eredeti cikk: veszpremikamara.hu/

 

 

Aranykoszorús mester lett a gázszerelő tanulók szaktanára

| hírek, közélet, oktatás |