A Tapolca Vívóklub megkezdte a 2022/2023-as szezon felkészülését. A gyerekek háromhetes alapozó edzéseken vettek részt, melyből két hét fizikai felkészítést a Városi Sporttelepen tartottak és egy hét vívás a vívóteremben volt.

 

A háromhetes programhoz több külsős klub és versenyző is csatlakozott. Az alapozásnál a német TSV Bayer 04 Leverkusen vívói látogattak városunkba, míg a szakmai vívó résznél a Szegedi Tudományegyetem sportolói edzettek együtt a tapolcaiakkal. Mind a német, mind a magyar klub olyan jól érezte magát, hogy a következő nyár alapozó edzéseire is bejelentkeztek már.

 

A tapolcai vívók három hetes alapozással készültek a következő idényre fotó: Vívóklub

 

Napi több edzést tartottak a trénerek a sportolóknak, de a munka mellett jutott lehetőség a kikapcsolódásra és a feltöltődésre is. Heti két alkalommal az edzések utáni levezetés a Városi Strandon történt, amit nagyon élveztek a gyerekek a nagy melegben. A Tapolca Vívóklub külön szeretne köszönetet mondani az újság hasábjain is, Tapolca Város Önkormányzatának, hogy támogatták az edzőtábor programjait és szeretnék kifejezni hálájukat a Fórum Pizzanak, akik finomabbnál finomabb pizzákkal lepték meg a gyerekeket a tábor ideje alatt. /hg/

 

Megkezdte a felkészülést a Tapolca Vívóklub

| hírek, sport |