Díszoklevéllel köszönte meg a Tapolcai Húsáruház vezetésének és munkatársainak a helyi gazdaság, idegenforgalom és identitástudat erősítésében 45 éve betöltött szerepét, munkáját Dobó Zoltán polgármester és Rig Lajos országgyűlési képviselő a mai napon. A kitüntetést az üzlet vezetése és a dolgozók nevében Kebelei Ildikó boltvezető vette át.

 

Kebelei Ildikó, Dobó Zoltán és Rig Lajos a díszoklevél átadásakor /fotók:tl/

 

A minőségi áru és kedves kiszolgálás jellemzi ma is a Tapolcai Húsáruházat 

 

A maga korában az ország egyik legjobb és legkorszerűbb húsboltjának számító üzletet 1977. január 5-én adták át a Veszprém megyei Állatforgalmi és Húsipari Vállalat, továbbá a Tapolcai Városi Tanács közös beruházásaként. Alapításában, színvonalas működtetésében, alaposan kiérdemelt népszerűségében Kovács Gyulának, a bolt első igazgatójának kiemelkedő szerepe volt. Szinte példátlan egy ilyen nagy múltú üzlet esetében, hogy olyanok dolgozzanak ma is ott, akik a kezdetektől, az alapítás évétől már munkatársak voltak.

 

Vitai Istvánné a bolt rangidős dolgozója a 45. évfordulóra készült díszoklevéllel

 

Pedig Vitai Istvánné és Nagy Gyula aktív dolgozók személyében 45 éves folyamatos munkaviszony bizonyítja a hűséget és az üzlet kollektívájának erejét, minőségét- tudtuk meg.  Dobó Zoltán polgármester a helyszínen elmondta, Tapolca neve egybeforrt a mindenki által kedvelt húsáruházzal, amelybe gyermekként és ma felnőttként is szívesen tért és tér be. – Tanulóként egy-egy előrecsomagolt téliszalámis szendvicsért jöttem rendszeresen, ma a kedves légkörért, kiszolgálásért, a minőségi,  jó magyaros ízekért, hurkáért, kolbászért, papszeletért – árulta el a polgármester. Rig Lajos országgyűlési képviselő rámutatott, 45 év nem csak az ember életében számít nagy időnek, de egy vállalkozás esetében is tekintélyes szám. – A több évtizedes működés azt bizonyítja, hogy kitűnő volt az eredeti üzleti, kereskedelmi koncepció és az a munka is amit az évek alatt elvégeztek a munkatársak – mondta.  Kebelei Ildikó a Pápai Hús Tapolcai Húsáruház vezetője az elhangzottakhoz hozzátette, büszke rá, hogy az üzletnek elégedett, visszajáró vásárlói köre van, de a környéken nyaralók is szeretik és szívesen látogatják a boltot. – Mi a továbbiakban is azon dolgozunk, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a Tapolcai Húsáruházzal, irodám pedig mindig nyitva áll azok számára akik jobbító szándékú észrevételeikkel, javaslataikkal hozzájárulnak ehhez a célhoz – fogalmazott.  /Töreky L./

 

45 éve népszerű a Tapolcai Húsáruház

| gazdaság, hírek, önkormányzat |