Kilenc mérkőzés után is veretlen a Tapolcai Öregfiúk FC, a megyei III. osztály déli csoportjában. Az ősi rivális Badacsonytomajt és Zalahalápot is magabiztosan verték.

 

A megyei I. osztályban szereplő Tiac VSE idén is jól kezdte a versenysorozatot, hiszen eddigi nyolc mérkőzésükből csupán egy vereséget szenvedtek. A Péti MTE csapatát 5:2-re verték hazai pályán, a gólokat Mékli Alex Miksa, Horváth Bence és Tóth Marcell szerezte, utóbbi háromszor is betalált a vendégek kapujába.

 

fotó: Tiac VSE

 

Ezután következett a botlás, a Várpalotai BSK otthonában szenvedte el első vereségét a csapat, 3:2 lett az eredmény. A Tiac gólszerzői: Mészáros Dominik és Orbán Balázs Ákos. A Tiac jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán, azonban három mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint például a listavezető Úrkút. A Tapolcai Öregfiúk FC kilenc mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

 

Boczkó Gábor is gólt szerzett a rangadón fotó: hg

 

A center pályán lejátszott, Badacsonytomaj elleni rangadón, a szép számban kilátogató közönség hat gólt láthatott, az Öregfiúk 4:2-re diadalmaskodtak. Gólszerzők: Boczkó Gábor és Szabó Bálint (3).

 

fotó: hg

 

Legutolsó meccsüket Zalahalápon játszották, ahol 1:1-es félidővel fordultak a csapatok, azonban a második játékrészre feljavult a tapolcaiak befejező játéka és 5:1-re nyertek. Gólszerzők: Németh Balázs, Nagy Béla, Marton András, Farkas Imre, Egyed Attila. A TÖFC továbbra is versenyben van a bajnoki címért, kettővel kevesebb játszott mérkőzéssel a második helyen áll. A csapat gólvágója, Szabó Bálint 15 góllal vezeti a góllövőlistát. A Diszel SE utolsó két mérkőzésén nagyarányú vereséget szenvedett. Először Nemesvita ellen 7:0-ra, majd Monostorapáti ellen 9:0-ra kaptak ki. A közép csoportban szereplő Tiac II. számú csapata megszerezte második győzelmét, a Szamaras SE-t sikerült 5:3-ra legyőzni. A hazai gólokat Pál Barnabás, Hegedűs Márk, Szőke Dominik, Makacsek – Molnár Márk és Deák Szabolcs rúgták. /hg/

 

Tovább tart a TÖFC veretlenségi sorozata

| hírek, sport |