Verőfényes napsütés, rengeteg mosolygós arc és vidám pillanatok jellemezték a Városi Strandra szervezett gyermeknapi programokat.

 

Jó volt végre újra látni a mosolyokat, melyektől jó pár hónapra maszk fosztott meg minket. Érezhető volt, hogy az emberek megkönnyebbültek és hatalmas tehertől szabadultak meg, hiszen visszakapták a pandémia előtti életüket és strandjukat.

 

A tavalyi kényszerpihenőt követően ismét megteltek a medencék fotó: hg

 

Tapolca Város Önkormányzata ingyenes strandbelépővel és programokkal köszöntötte a világ csodáit, a gyermekeket. A fürdő szépen karbantartott területe és medencéi a tavalyi kényszerszünetet követően ismét megteltek élményekkel és életre szóló emlékekkel.

 

Népszerű volt a légvár is fotó:hg

 

A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki találhatott kedvére való szórakozási lehetőséget, hiszen a szervező Tapolca Kft. – Tamási Áron Művelődési Központ munkatársai légvárral, óriáscsúszdával, fából készült játékokkal, óriássakkal, kreatívsátorral és színpadi műsorokkal készültek a jeles eseményre.

 

A kreatív sátorban szebbnél szebb munkák készültek fotó:hg

 

Ünnep volt ez a fellépőknek is, akik szintén hosszú kihagyás után állhattak színpadra, ezért lelkesen, a taps mámorában fürdőzve mutatták be műsoraikat a Palinta Társulat, a Basic Táncstúdió, az Acro Dance SE, a Tapolcai Musical Színpad és Zajongó zenekar előadói is.

 

Vidám nyári összeállítással érkezett a Tapolcai Musical Színpad fotó: hg

 

Az egész napos gyermekkacaj muzsikája, az ínycsiklandozó tejfölös sajtos lángos illata, visszahozta a várva várt nyár romantikáját és az emberek reményét. /hg/

 

Vidám Gyermeknap a strandon

| hírek |