A Korall Üzletlánc és az  Egységben Tapolczáért Egyesület  konzervekből, babaápolási- és tisztálkodási szerekből álló adománnyal lepte meg a Család-és Gyermekjóléti Központot. Az ajándékokat az intézmény osztja el azok között, akik leginkább rászorulnak a városban.

 

Puskás Ákos alpolgármester és Tölgyes Zsolt önkormányzati képviselő az Egységben Tapolczáért Egyesület tagjaiként adták át a csomagokat  Bögös Rita Zsuzsannának, az intézményegység vezetőjének és kollégáinak.

 

 

Mint azt megtudtuk, korábban a Tapolcai Városszépítő Egyesület Nőklubjának Fő téri “szánkós ajándékozásához” járult hozzá az egyesület. Ezúttal egy korábban már jól bevált együttműködés alapján, a Korall üzletlánc tapolcai üzletével és a család-és gyermekjóléti központtal közösen valósították meg a jótékonysági akciójukat. Puskás Ákos a Tapolcai Médiának elmondta, azért döntöttek az alapellátás  szociális intézményén keresztül történő adományozás mellett, mert így biztosan azokhoz kerül az ajándék akik valóban rászorulnak és olyan termékek, amilyenekre valóban szükségük is van. /tl/

 

Kapcsolódó videó:

Adomány a gyermekjóléti szolgálatnak

Az Egységben Tapolczáért Egyesület és a Korall Üzletlánc konzervekből, babaápolási- és tisztálkodási szerekből álló adománnyal lepte meg a Család-és Gyermekjóléti Központot, akik eljuttatják azokat a rászoruló családokhoz.

Közzétette: Tapolcai Média – 2020. december 17., csütörtök

 

Rászoruló tapolcai családokat, gyerekeket támogatnak

| hírek, közélet, szociális szféra |