Eszli István a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke szerint Dúró Dóra, a párt elnökhelyettesének könyvdarálására a normális szó tökéletesen helytálló.

 

– Az elhíresült mesekönyv és társai által, a deviánsok a többségi, normalitáspárti társadalomra akarják ráerőszakolni a világukat, ennek pedig nem szabad engedni.  Egy népszavazás eldönthetné, hogy az embereknek mi a véleménye a témáról – hangzott el Eszli István megyei pártelnök hétfő délelőtti tapolcai sajtótájékoztatóján.

 

Eszli István: …nem szabad engedni azt, hogy gyermekeink, unokáinkat LMBTQ propaganda mellett nőjenek fel… Fotó:tl

 

A helyi politikus szerint, a Mi Hazánk által felvetett problémát álságos módon kezeli a kormány, hiszen évekig támogattak vitatott tartalmú kiadványokat. Budapesten már több kerületi önkormányzat megtiltotta a Meseország mindenkié könyv jelenlétét, és egyre több önkormányzat követi példájukat- mondta Eszli István, majd hozzátette, a Mi Hazánk nevében Tapolca polgármesterét is megkereste a témában. – Azt kérdeztem polgármester úrtól, hogy a városban, az iskolákban a könyv révén jelen van- e a homoszexuális propaganda. Szerettem volna megtudni, hogy tudnak-e ilyesmiről, és ha igen, akkor tesznek-e valamit ellene. Mi ugyanis azt valljuk: nem szabad, hogy gyermekeink, unokáink ilyen propaganda mellett nőjenek fel- mondta.  A párt megyei elnöke szerint, a kormány témához való hozzáállása felháborító és  álságos. – Hosszú évek óta több tízezres példányszámban tették lehetővé és támogatták, hogy  LMBTQ kiadványok Magyarországon napvilágot lássanak. Korábban tehát soha nem jutott eszükbe, hogy ez probléma. Amikor azonban  a Meseország mindenkié-című könyv ellen tiltakoztunk a kiadó épületénél, már másnap megszólalt a miniszterelnök, hogy “el a kezekkel a gyermekeinktől”. Olyan világot élünk, amikor egy moziba, egy színházba úgy visznek be gyerekeket, hogy az előadás, a vetítés LMBTQ propagandát tartalmaz és korhatár- korlátozás nélkül kerül a közönség elé. A Mi Hazánk Mozgalom ezért népszavazás kiírását tartaná indokoltnak, hogy az óvodákban, tanintézményekben, közintézményekben ne jelenhessenek meg az említettekhez hasonló kiadványok- hangsúlyozta Eszli István a Mi Hazánk Mozgalom által szervezett sajtótájékoztatón. /tl/

 

Nem tűrik az LMBTQ propagandát, népszavazást szeretnének

| hírek, politika |