A TVSE és a Telekom Veszprém Tapolca kézilabda csapatainak bajnoki eredményei az elmúlt két hétből.

 

A TVSE Kézilabda szakosztály hazai pályán, a Student Comfort SKFT ellen meccsen, Antal Lászlóné szakosztályvezető, edzővel /Fotó: Benedek László/


 

A TVSE kézilabda szakosztály vegyes eredményekkel játszott decemberben.
A megyei bajnokságban játszó férfi felnőtt csapatnak a tizedik forduló 25:41 arányú vereséget hozott a Bajnok DSE Nemesvámos II. csapata ellen. A megyei női felnőtt csapat a tizedik fordulóban 24:27-re győzte le a Veszprémi Magyar – Finn Egyesületet, majd a harmadik fordulóban 23:31-re kapott ki a Student Comfort SKFT-től. a Gyermekbajnokság Leány U14 Terület II. J – K csoport Alsóházban az első fordulóban 18:16-ra győzték le Hévízi SK-t. A Gyermekbajnokság Fiú U11 F csoportban az ötödik fordulóban előbb 17:8-ra kaptak ki a Celldömölki VSE-től, majd 8:14-re az Ajkai Trampolin SE-től. Edzők: Antal Lászlóné, Lakos Dezső, Schneider Zsolt és Szám Péter.

 

Lejátszották idén utolsó mérkőzéseiket a Telekom Veszprém Tapolca csapatai.
A Gyermekbajnokság Fiú U13 E csoportjában utolsó mérkőzéseiket játszották idén a fiúk az ötödik fordulóban. Előbb 24:15-re kaptak ki az Éles KISE I. csapatától, majd 16:26 arányú győzelmet arattak a Balatonfüredi KSE – Eötvös együttese felett. A Gyermekbajnokság Fiú U11 F csoportjában a tapolcaiaknak az ötödik forduló a Vonyarcvashegy SE ellen egy 3:14 arányú győzelmet, majd a Haladás VSE-vel szemben egy 12:14 arányú vereséget hozott. Edző Velkyné Bisján Éva és Somogyi Sándor.
/Májer Edit/

 

Kézilabda bajnoki fordulók

| hírek, sport |