Varázslatos karácsonyi hangversennyel örvendeztette meg a közönséget a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Székhelyintézménye a Nagyboldogasszony Római Katolikus Plébániatemplomban csütörtökön.

/KÉPGALÉRIA/

 

Ismét elnyerte a közönség tetszését a Bárdos iskola karácsonyi hangversenye. /Fotó: Májer Edit/


 

Örömteli pillanata volt az adventi várakozás időszakának a Bárdos iskola hagyományos karácsonyi hangversenye, melynek meghittségét maga a helyszín, a templom is emelte. A több mint egy órás zenei élményhez a diákok, a pedagógusok és a felkészítők is hozzáadták szívüket –lelküket. A csengettyűsök előadásában, különleges hangzással kezdődött el a koncert, majd Csonka Nándor plébános szólt az érdeklődőkhöz.

 

A Kicsinyek Kórusa. Furulyán játszott Joó Zsombor /Fotó: Májer Edit/


 

Idén is sokan kíváncsiak voltak a hangversenyre. Zsúfolásig megtelt a templom. /Fotó: Májer Edit/


 

A hangversenyen különböző stílusban szólaltatott meg, a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó dalokat a kicsinyek, a nagyon és a pedagógusok kórusa, szólóénekekkel színesítve, versmondók közreműködésével. Zongorán Takácsné Németh Magdolna, furulyán Joó Zsombor játszott. Vezényelt Király Eszter és Sellyei – Cseh Ágnes. A rendezvényt Bajner Imre intézményvezető ünnepi gondolatai után közös éneklés zárta. /Májer Edit/

 

A pedagógusok is dalra fakadtak. /Fotó: Májer Edit/


 

 

A rendezvény hangulatát szólóénekesekkel és versmondókkal emelték. /Fotók: Májer Edit/


 

Énekszótól volt hangos a templom

| hírek, közélet, kultúra, oktatás |