A TIAC VSE-hez kötődően, a TAO pályázatokhoz kapcsolódóan szépen halad a Városi Sport – és Szabadidő Centrum megújulása. A leglátványosabb a centerpálya gyepének fejlődése. Minderről Takács Gábor, a TIAC VSE elnöke tájékoztatta lapunkat.

 

Az épület külső felújítása befejeződött, következnek a belső helyiségek /Fotó: Májer Edit/


 

A természetnek és az időjárásnak tudható be, hogy az élőfüves pálya talajcseréje elhúzódott, de mára már kijelenthető, hogy a fű szépen növekszik. Folyamatosak a munkálatok, az elnök bízik benne, hogy, ha minden a tervezett ütemben halad, jövő tavasszal már készen lesz a pálya. Az épület külső szigetelése, színezése, nyílászáró cseréje már befejeződött, következő lépés a belső terek, öltözők felújítása, korszerűsítése.

 

 

Szépen növekszik a fű a centerpályán. /Fotók: Májer Edit/


 

A jövőben az egyesület tervezi még a sporttelepen az eredményjelző, a pályavilágítás korszerűsítését, a játékos kijáró és a kispadok felújítását, napelemek, illetve nagypályás műfüves pálya telepítését is. A hétköznapokban is kihasználják a TAO nyújtotta lehetőségeket. Nemrég nyertek eXerlights játék- és edzőrendszer készülékeket, továbbá tervben van egy kisbusz beszerzése is.

 

A játékos kijáró és a kispadok cseréje is tervben van. /Fotó: Májer Edit/


 

Valamennyi társasági adót fizető magyar vállalkozás támogathatja a látványsportágakat Tapolcán is, így a TIAC VSE továbbra is fogadja azokat, aki szívesen részt vállalnának a TAO pályázatok nyújtotta lehetőségek kiaknázásában. /Májer Edit/

 

Hatékonyabbá és izgalmasabb teszi a felkészülést az ősszel beszerzett edzést segítő “mellény”. /Fotó: TIAC VSE/


 

Nő a fű a sporttelepen – szépen haladnak előre a TAO pályázatok

| hírek, közélet, sport |