DIEGO üzlet nyílt a volt Kinizsi laktanya területén a mai napon. Magyarország egyik legsikeresebb franchise üzletehálózatának legújabb tagját egy ismert fiatal tapolcai bútorkereskedő és párja üzemelteti.

 

Új, igényes üzlet, parkolókkal, parkosított környzetben a volt Kinizsi laktanya területén

 

Vida Róbert és felesége, Vida- Kersner Anita

 

A november 22-én, tehát a mai napon délelőtt 9 órakor vágta át az avató szalagot a DIEGO képviselőjével közösen, Vida Róbert tulajdonos, Vida-Kersner Anita üzletvezető és Dobó Zoltán polgármester. A szőnyegekből és egyéb padlóburkoló elemekből bőséges és minőségi választékot kínáló szaküzlet megnyitását nagy érdeklődés övezte a vásárlók részéről.

 

A nyitás első  pillanatai. A  DIEGO, a tapolcai vállalkozó és a város polgármestere közösen átvágják az avatási szalagot  /fotó: tl /

 

Vida Róbert lapunknak elmondta, mivel egy bútorüzletet is működtet a család Tapolcán, így nem ismeretlen számukra a kereskedelem világa. Ami viszont más, hogy ezúttal egy erős és tapasztalt nemzetközi céggel szoros együttműködésben, a DIEGO nyújtotta profi hátterrel a hátuk mögött végezhetik a munkát, ami egyben nagy reményekre is jogosítja a vállalkozást.

 

Délelőtti forgalom a frissen megnyílt üzletben

Megtudtuk, a vállalkozó már korábban megvásárolta a területet az önkormányzattól. – Egy olyan helyet kerestünk Tapolcán, amely egy négyszáz négyzetméteres üzlet kialakítására alkalmas. A laktanyai terület és meglévő épület mellett szólt a tapolcai szinten viszonylag alacsony ár és az, hogy a közművek biztosítottak voltak. Bízunk benne, hogy üzletünk jelenléte is hozzájárul ahhoz, hogy a laktanyai terület egy igényesebb, ipari-kereskedelmi övezetté váljon a jövőben. Fontos elmondanom, hogy a város önkormányzata és Dobó Zoltán polgármester személyesen is sokat tett azért, hogy az ország legújabb DIEGO üzlete megvalósulhasson Tapolcán- mondta el lapunknak a tulajdonos, franchise partner./tl/

Árubőség 400 négyzetméteren, új üzlet a volt laktanyában

| gazdaság, hírek |