Egészség – Érték – az egészségmagazin

Több alkalommal beszámoltunk már arról, hogy a tapolcai Egészségfejlesztési Iroda milyen sokoldalú munkát végez a városban és környékén élők egészségének érdekében. Nemcsak a fizikai aktivitást nyújtó mozgásformákkal, de érdekes, szakmai előadások szervezésével is igyekeznek meggyőzni arról mindenkit, hogy milyen fontos, hogy mi magunk tegyünk egészségünk védelme, megtartása érdekében. A mai magazinban ilyen előadásokra és edzésekre látogatunk el. A közelmúltban tartott előadást az EFI szervezésében Horváth Nikolett a pszichés eredetű tényezők a szív és érrendszeri betegségek kialakulásában címmel. Az előadás után beszélgettünk a szakemberrel.

A városban nagyon népszerű mozgásforma a spinning. Kameránkkal ellátogatunk a Csermák József Rendezvénycsarnokba, ahol bepillanthattunk a hihetetlenül jó hangulatú edzésbe.

Amíg az emeleten tekert a csapat, addig a küzdőtér szépen lassan megtelt mozogni szerető tapolcai hölgyekkel, hiszen Nagyné Lombos Katalin tartott edzést az EFI kártyával rendelkezőknek.

A mozgás önmagában nem elég ahhoz, hogy elmondhassuk magunkról: életmódot váltottunk. dr. Májerné Tobak Edit előadása ebben segített azoknak, akik a természet erejét is segítségül hívnák a mindennapokban.

Akinek felkeltettük az érdeklődését a Tapolcai Egészségfejlesztési Iroda mozgásprogramjai iránt, annak még mindig nem késő felkeresni a moziban székelő irodát EFI kártyáért.